transparent

Rådgivning

Rådgivning om it-sikkerhed
Hos SecureDevice er vores konsulentydelser ikke hyldevarer. Hver løsning og hvert rådgivningsforløb tilpasses i alle faser vores kunders behov. En løsning fra SecureDevice kan omfatte alt lige fra hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation, proof of concept, teknisk implementering, vedligeholdelse og til support. Vi deltager gerne aktivt i alle projektfaser, og tilbyder også at påtage os ansvaret for effektiv projektstyring fra start til slut.

Vi lægger særlig vægt på, at vores medarbejdere har dyb teknisk indsigt og bred erfaring med at implementere vores it-sikkerhedsløsninger i vidt forskellige it-miljøer hos nogle af Skandinaviens mest sikkerhedsfokuserede virksomheder. Vores konsulenter kender de leverede løsninger til mindste detalje. Det er årsagen til, at sammenhængen mellem vores kunders behov og de færdige løsninger er i særklasse.

Høj teknisk kompetence har fra starten været SecureDevice’s kendemærke, og dette fokus agter vi at fastholde. Målsætningen er, at SecureDevice til enhver tid skal være en stærk, fokuseret og velkonsolideret IT-sikkerhedspartner for sine kunder.

SecureDevice til rådgivning indenfor følgende områder:

  • Sikkerheds Review – teknisk sikkerhedsgennemgang af kundens netværk, endpoints og webapplikation
  • Sikkerhedstest af Web-applikationer
  • Managed Security Services
  • Vedligeholde og optimering af Firewall og IDS/IPS system
  • Udarbejdelse af IT Sikkerhedspolitik
  • Firewall og VPN – analyse, konfiguration og opsætning
  • Sikring af Laptops/Desktop – test og gennemgang af sikkerhedsniveauet
  • Sikkerhedsdesign af netværk

Sådan kommer man i gang 

Hvis jeres virksomhed har brug for rådgivning om effektiv beskyttelse af mobile enheder, kan SecureDevice hjælpe med at skabe et hurtigt overblik og udarbejde en stærk sikkerhedspolitik for jeres mobile medarbejdere.

Vi stiller gerne op til en uforpligtende diskussion af virksomhedens sikkerhedsbehov og mulige løsningsmodeller. Kontakt Michael Albek på +45 70 238 248 for mere information og en mødeaftale.

For flere informationer, eller et uforpligtende møde, kontakt venligst Michael Albek tlf: 70238248 eller michael.albek@securedevice.dk