SecureDevice forsidebillede
transparent

Hvem er SecureDevice?

SecureDevice A/S er et danskejet it-sikkerhedshus. Vores kerneforretning er rådgivning om og levering af markedsledende it-sikkerhedsløsninger til skandinaviske top 500 virksomheder.

Vi lægger særlig vægt på, at vores medarbejdere har dyb teknisk indsigt og bred erfaring med at implementere vores it-sikkerhedsløsninger i vidt forskellige it-miljøer hos nogle af Skandinaviens mest sikkerhedsfokuserede virksomheder. Vores konsulenter kender de leverede løsninger til mindste detalje. Det er årsagen til, at sammenhængen mellem vores kunders behov og de færdige løsninger er i særklasse.

Høj teknisk kompetence har fra starten været SecureDevice’s kendemærke, og dette fokus agter vi at fastholde. Målsætningen er, at SecureDevice til enhver tid skal være en stærk, fokuseret og velkonsolideret IT-sikkerhedspartner for sine kunder.

Kernekompetencer

SecureDevice’s kernekompetencer ligger inden for følgende hovedområder:

  • Netværkssikkerhed
  • Datasikkerhed
  • Mobility
  • Digitale Identiteter

I tilknytning til vores kernekompetencer rådgiver vi om:

  • Generel it-sikkerhed
  • Mobil it-sikkerhed
  • Udvikling og løbende tilpasninger
  • Support på de leverede løsninger 

Med hele vejen

Hos SecureDevice er vores konsulentydelser ikke hyldevarer. Hver løsning og hvert rådgivningsforløb tilpasses i alle faser vores kunders behov. En løsning fra SecureDevice kan omfatte alt lige fra hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation, proof of concept, teknisk implementering, vedligeholdelse og til support. Vi deltager gerne aktivt i alle projektfaser, og tilbyder også at påtage os ansvaret for effektiv projektstyring fra start til slut.

En vifte af stærke partnere
Hos SecureDevice har vi valgt at samarbejde med de bedste leverandører inden for vores kompetenceområder.
Valget af partnere foretages med stor omhu, og vi er stolte af at have et partner team bestående af blandt andre IBM Tivoli, IBM Rational, Check Point, McAfee, Safenet, Excitor, F-secure, Symantec, Giritech, TDC, IBM, Arrow ECS, CSC, osv.

Referencer
SecureDevice har i dag et stort antal velfungerende it-sikkerhedsløsninger bag sig. Blandt vores kunder er: TrygVesta, Aalborg Kommune, TDC hosting, Køge Kommune, DONG Energy, Bornholms Regionskommune, Region Syddanmark, Jammerbugt Kommune, TDC, Københavns Universitet, Telenor, Danfoss, BRF kredit, Bavarian Nordic osv.

Hvorfor vælge SecureDevice?
SecureDevice leverer både store og mindre it-sikkerhedsløsninger til en stadig voksende kundebase. Vores succes skyldes en kombination af teknisk viden og god service. Målet er, at hver eneste af vores kunder skal kunne anbefale et samarbejde med SecureDevice.
Vores løsninger er baseret på ‘Best of breed’-teknologi og implementeret efter ‘Best-practice’-metoder. Desuden sørger vi altid for, at kontakten mellem kunde og ansvarlig konsulent fungerer optimalt. Det gør os i stand til at reagere hurtigt og effektivt, når nye kundebehov opstår.
 

Kontakt
Hvis du vil vide mere om SecureDevice og de sikkerhedsløsninger, vi kan tilbyde din virksomhed, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 238 248.

Kernekompetencer

"Vores kernekompetencer bygger på detaljeret teknisk viden om de produkter, der beskytter vores kunders data"

Se mere her »

Datasikkerhed

Kryptering af data på mobile enheder som bærbare pc’er, pda’er, smartphones og removable media f.eks. USB-sticks.

Se mere her »

Mobility

Datasikkerhedsløsninger til virksomheder med mobile medarbejdere og smartphones. Her under Mobile Device Management, Endpoint Sikkerhed og VPN.

Se mere her »

Netværkssikkerhed

Firewall, DDoS beskyttelse, UTM, IDS/IPS, Content Security, Loghåndtering, SIEM og Applikations, Sårbarhedsscanninger og Patch Management.

Se mere her »

Digitale Identiteter

Stærke brugervalideringsløsninger baseret på tokens, SMS, SmartCard, Single Sign-On og certifikater.

Se mere her »