transparent

Udtalelser

Vi har ikke alene fået alt, hvad vi bad SecureDevice om til tiden – vi har fået betydeligt mere. Samarbejdet har fungeret over al forventning.”
- Birger Fuhmann Skjødt, IT-chef, Ankestyrelsen

 "Vi er blevet mødt med professionel service og et højt kompetenceniveau hos SecureDevice. Derfor blev det første projekt til flere, og vi får teknisk bistand af samme gode kvalitet på alle områder." 
- Bjørn Wogensen, it-administrator, HP Værktøj A/S

 "Da Falck Securitas skulle fusioneres med G4S, havde vi brug for et overblik over al vores netværkstrafik. Derfor fik vi SecureDevice til at udføre en sikkerhedsaudit. Den gav os præcis, hvad vi havde brug for: Et solid grundlag for beslutninger om nye investeringer i vores informationsssikkerhed." 
- Sune R. Hedegaard, IT-projektleder, G4S

"Vi bruger Pointsec til kryptering af data på cirka 50 pcer. Installationen blev udført af SecureDevice og forløb uden problemer. Opdateringer og den løbende konsulentbistand er også blevet udført på en måde, vi er godt tilfredse med." 
- Kim Vognsen, systemadministrator, Scan•Jour

"Jeg har intet at udsætte på vores samarbejde med SecureDevice. Alle aftaler og leveringsdatoer blev overholdt. Samarbejdet har kørt efter en snor, og vi har fået den hjælp, vi skulle bruge til vores SafeWord-installation." 
- Leif Mortensen, IT-Chef, Jammerbugt Kommune

 "SecureDevice leverede vores Giritech-løsning, og implementeringen gik som planlagt. SecureDevices konsulent var dygtig og vidste, hvad han snakkede om. Opgaverne blev løst på en hurtig og professionel måde." 
- Rene Truelsen, Systemadministrator, IAK

 "Da vi installerede krypteringssoftware på alle bærbare pcer, fik vi en virkelig god service fra SecureDevice. Deres konsulent var velforberedt, og implementeringen foregik hurtigt og fejlfrit. Det fungerede så godt, at vi faktisk har kopieret arbejdsmetoden i andre projekter." 
- Kim Erik Petersen, System- og Netværksadministrator, GENSAM Data A/S

"Vi overvåger vores online-spil med en IDS/IPS-løsning fra SecureDevice. Den fungerer godt og giver ingen falske alarmer. Derfor har vi planer om at lade den overtage en større del af netværksovervågningen, for det vil give os nogle gode ressourcebesparelser." 
- Poul Richardt Jensen, IT-teknikchef, Danske Spil

"Med mobil kryptering fra SecureDevice har vi en effektiv beskyttelse af vores fortrolige beredskabsplaner. Men samtidigt kan vi også åbne dem på en hvilken som helst pc. Det giver en stærk kombination af fleksibilitet og sikkerhed." 
- Carsten Lehde Petersen, teknisk IT-sikkerhedskoordinator, Banedanmark

"Det er vigtigt for os at have en høj sikkerhed omkring vores email. Derfor valgte vi en brugervalideringsløsning fra SecureDevice, og den fungerer helt efter hensigten. Hvis vi har brug for hjælp, får vi hurtig respons, og derfor er vi godt tilfredse med SecureDevice som samarbejdspartner." 
- Allan Lindqvist, IT-chef, Det Danske Filminstitut

 "Vi valgte en Giritech-løsning fra SecureDevice, fordi den er langt bedre end vores forrige løsning. Den fungerer præcis som vi blev lovet, og det har sparet os for mange problemer i hverdagen." 
- Mickie Friebel, IT-system- og sikkerhedsansvarlig, IAK.